# ايٽيرومڪچ: يوزر ايجاد ڪيل مواد

Depositphotos 7636349 ايس

جيڪڏهن اوهان مون کي Twitter تي عمل ڪريو، اسان وٽ Atomic Reach تي صارف پيدا ٿيل مواد (UGC) بابت ڳالهائڻ سان گڏ هڪ شاندار چيٽ سيشن ٿي ويو هو. هتي نمايان ڪارٽون ۽ اهم طريقا آهن # ايٽيروم چيٽ Twitter چيٽ، ميزبان هر سومر جي رات 9pm EST / 8pm CST / 6pm PST تي. پٺيان ڏيو @ ايٽمي_ رسائي توهان جي سڀني مواد جي مارڪيٽنگ اپڊيٽ لاءِ!

لاء ننڍو صارف جو ٺهيل مواد، يوگ سي اهو اصطلاح آهي جيڪو مواد جي ڪنهن به شڪل کي بيان ڪرڻ لاءِ استعمال ڪيو ويندو آهي جهڙوڪ ويڊيو ، بلاگ ، ڊسڪشن فارم پوسٽون ، ڊجيٽل تصويرون ، آڊيو فائلون ، ۽ ميڊيا جا ٻيا فارم جيڪي آن لائن سسٽم يا سروس جي صارفين يا آخري صارف طرفان ٺاهيا ويا آهن ۽ آهي. ٻين صارفين ۽ آخري استعمال ڪندڙن تائين عوامي طور تي دستياب آهي. صارف پاران ٺاهيل مواد پڻ صارفين پيدا ڪندڙ ميڊيا (CGM) سڏيو ويندو آهي. ويب پيڊيا

مهرباني هن جي ايٽمي ريچ هڪ عظيم موقعي لاءِ!

AtomicChat-صارف ٺاهيل-مواد

توهان ڇا ٿا سوچيو؟

هي سائيٽ اسپام کي گهٽائڻ لاء اکزمٽ استعمال ڪري ٿو. سکو ته توهان جي تجويز ڪيل ڊيٽا کي ڪيئن عمل ڪيو وڃي.